[layerslider id="7"]

PASSIE VOOR HOUT?

Renswoude – Houthandel Groeneveld & Van der Klift levert diverse soorten hout aan verschillende houthandels in het hele land. Vanuit het centraal gelegen Renswoude is Houthandel Groeneveld & van der Klift de betrouwbare partner voor al haar trouwe klanten, waarbij de aandacht wordt gevestigd op zowel duurzaamheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Hout en nog eens hout. Het aanbod van de ervaren houthandel is groot. U kunt er terecht voor houtsoorten als vuren, beuken, grenen, meranti, western red cedar, MDF en ZuprR+ (Medite Tricoya). De verwachte levensduur van dit soort is 60 jaar. Perfect voor buitentoepassingen of voor natte omgevingen. Voor dit type krijgt de klant zelfs een garantie van 50 jaar. De specialist werkt alleen met gecertificeerde producten die gekenmerkt zijn als FSC of PEFC.

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met het uitermate duurzame FalcOnWood Gevelbekleding !!!!!! Dit product staat garant voor 16 jaar op de verflaag en maar liefst 30 jaar tegen het door rotten van het product.

FalcOnWood gevelbekleding is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

FalcOnWood ST Colour
FalcOnWood FR Colour (euro-brandklasse B)
FalcOnWood TM (thermisch gemodificeerd met of zonder brandvertrager en met of zonder verfbehandeling).

Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website, zie boven FalcOnWood Cladding.

Er is meer. Er zijn ook talloze FalcOnWood houtproducten verkrijgbaar. Al deze producten zijn leverbaar in gelakte of gegronde uitvoeringen. U kunt kiezen uit laagdiktes van 60, 80 of 100 mu.

Een andere maatvoering gewenst? Geen probleem. Profilering en maatvoering afwijkend van de standaardprofielen zijn op aanvraag leverbaar, ook gelakt of gegrond. Sowieso hoort snelle levering, waar mogelijk binnen 24 uur, tot de mogelijkheden.

Houthandel Groeneveld & van der Klift
De Hooge Hoek 2-02
3927 GG Renswoude
Tel. 0318 – 798151 Mob.: 0646-168424 (Arris) Mob.: 0613-300168 (Henk)
E: info@groeneveldenvanderklift.nl
I: www.groeneveldenvanderklift.nl